Vinczéné Kertész Vera

Vinczéné Kertész Veronika

Csodálatos számomra, hogy segíthetek embereknek elindulni a gyógyulásuk útján.

Fényháló technika röviden:

A Fényháló egy vékony fátyolhoz hasonlítható. Ez a fátyol szálakból épül fel, amelyek kapcsolatban állnak egymással. Ha egy szálat meghúzok az hatással lesz az egészre. Fényrácsok és energiák összekapcsolódó egysége, melyek minden ember rendelkezik. A Fényháló technika egy olyan spirituális és energiagyógyítás, amit akkor és annyiszor vesz, igénybe az ember ahányszor szüksége van rá. Mindig olyan mélyre hatol, amennyire a gyógyulni vágyónak megfelel. Segít megtisztítani a fizikai testünket, lelkünket és elménket is. Hatásárra könnyen viseljük testi és lelki szinten a változásokat, melyek elénk kerülnek. Segít teljes életet élni.

Élmények:

„Amikor kezeltél azt éreztem, hogy kihúzod belőlem a fájdalmat. Nagyon nyugodtnak és energiával telinek érzem magam. Olyan mintha 3-4 órát aludtam volna.” (G.Bea)

„ Nagyon furcsa élmény. Besüppedtem az ágyba és olyan, mintha lebegtem volna. Néhány nap múlva telefonon felhívott és az alábbiakat mondta: Képzeld Veronika elmúlt a derékfájásom, ez csodálatos, mert bármit csináltam eddig nem múlt el semmitől. Te tényleg egy varázsló vagy.” (E.Mária)

 Veronikával itt tudsz kapcsolatba lépni közvetlenül.