Büszkék vagyunk szakértői csapatunkra, mert szakmai tudásukkal, személyiségükkel és együtt gondolkodásainkkal közös úton vagyunk. Mi kipróbáltuk őket saját életünkben és tapasztalataink magukért beszélnek. Keresd őket bátran!

Szakértőinktől a cikkekhez kapcsolódóan és közvetlenül tőlük is tudtok kérdezni.

 

Bencze Ágnes és Marosi József

Bencze Ágnes és Marosi József természetgyógyászok, radiesztéták és bioenergetikusok, tibeti hangterapeuták, feng shui tanácsadók

Közös életünk és érdeklődési körünk évtizedek óta egy, a természetgyógyászatban ritka, de nagyon fontos irányába vitt minket. 20 éve foglalkozunk radiesztéziával, a földsugárzások és a technikai sugárzások mérésével. Mindketten természetgyógyászok vagyunk, az Egészségügyi Továbbképző Intézetben szakvizsgát tettünk. Sok éves tapasztalatunk figyelembe vételével segítünk mindenkinek, aki panaszával hozzánk fordul.

Kérdezz Bencze Ágnestől és Marosi Józseftől ->>

Békési Bogi jóga pilates

Békési Bogi

Békési Bogi- sportedző és pilates oktató

A jóga mint életforma elkötelezett híve és szerelmese vagyok. Gyermekkorom óta lételemem a mozgás, a zene és az olyan befelé irányuló tevékenységek, mint az írás, az olvasás és a meditáció. Kétgyerekes anyukaként hiszem, hogy a munka és az otthoni tevékenységek mellett igenis lehet időt szakítani olyan szabadidős programokra, melyek az egész családnak örömet okoznak és feltöltik; mindez életvezetés és szervezés kérdése. Szívesen segítek ezt másoknak is kialakítani és megtalálni az ehhez megfelelő forrásokat és közösségeket. Kérdezz Bogitól ->>

Szecskó Mónika

Demeterné Szecskó Mónika

Demeterné Szecskó Mónika- személyi edző

Kövér kislányként nem szerettem testnevelésórákra járni, kötelet mászni, fejen állni. Majd a középiskolában hirtelen megnőttem és karcsúbb lettem. Annyira megörültem, hogy onnantól kezdve a fogyókúrák világában éltem.
De elérkezett az az időszak, hogy az egyetemi tanulnivalók, stressz hatására újra felkúsztak a kilók és már nem használtak a régi módszerek.
Felismertem, hogy nem elég csak a testünket edzenünk, táplálnunk, hiszen a lelkünk, belső harmóniánk megteremtése ugyanolyan figyelmet érdemel.
Személyi edzőként ebben is segítem a hozzám fordulókat.
anklsdvnadknvioe
naksdnvakdsnv

Dinda Eszter

Dinda Eszter – theta healing terapeuta

Eddigi életem során rengeteg dologgal foglalkoztam. Mikor iskolát kellett választani, a pénzügyek mellett döntöttem, mert úgy gondoltam, ez ad biztonságot.

Kellett közel 12 év, mire elfogadtam, hogy nem csak ez az én utam. Egyre többet foglalkoztam a spiritualitással, így kapcsolatba kerültem az agykontrollal, reikivel, mátrix energetikával, különböző terápiákkal, amik a lelki fejlődésben segítenek.

Eszter bemutatkozása itt folytatódik->>

Havasi Katalin

Havasi Katalin

Havasi Katalin- regisztrált hipnoterapeuta Cht, mester hipnotizőr, USUI Shiki Ryoho Reiki Mester-Tanár

Mint oly sokan, én is sokáig hullámzó viszonyban voltam önmagammal, a természetes gyógymódokkal, és gyakorlatilag minden témával, amellyel ma már lelkesen, és sikeresen  foglalkozom. Kommunikációból diplomáztam, és 20 évet dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál; ebből 10 évet felsővezetőként, humán erőforrás területen.

Munkám mellett, közvetlen és közvetett érintettség okán hosszú éveken át képeztem magam különböző iskolákban a természetgyógyászat és lelki gyógyítás terén, így ismerkedtem meg a tudatalatti működésével foglalkozó technikákkal, és a hipnózissal.

Testi-lelki harmóniád elérése érdekében bármely témakörben szívesen segítek, a teljesség igénye nélkül, pl. párkapcsolati problémák vagy párkapcsolat hiánya, szülő-gyerek kapcsolatok helyreállítása, dohányzás leszoktatás, alvászavar, fóbiák kezelése, tanulászavar, gyász, egyéb elengedési problémák kezelése, önismeret fejlesztése, illetve bármely testi betegség kezelése, csak, hogy a legáltalánosabbakat soroljam.

Kati bemutatkozása itt folytatódik ->>

Havelka Zsófi

Havelka Zsófi- logopédus

Mindig is szerettem beszélni! Ebben az esetben milyen más hivatást is választhattam volna, ha nem a logopédiát?

A tanulmányaim során, és a pályán eltöltött évek alatt azért kiderült: ennél jóval többet tud egy logopédus.

Témáim: pöszeség, hadarás, dadogás, kisebb-nagyobb beszédhibák óvodástól a felnőttkorig.

Zsófi bemutatkozása itt folytatódik ->>

dr. Hubert Eszter

dr. Hubert Eszter- gyógyszerész, coach, tréner

Teljes mértékben hiszek abban, hogy az életünket, sorsunkat mi alakítjuk. Már kiskorom óta tanító néninek készültem. A gimnázium után részben egzisztenciális megfontolásokból („a tanári fizetésből nem lehet megélni„), másrészt kitűnő biológia tanárom hatására az orvosi egyetemre vezetett az utam, ahol gyógyszerészként végeztem, és egy gyógyszergyárnál álltam munkába orvoslátogatóként. Ez közelebb vitt a tanításhoz, hiszen orvosoknak adtam át új információkat gyógyszerekkel kapcsolatban. Majd megismertem a coachingot, mint módszert, és rögtön beleszerettem. Ami megfogott benne, az az egyedi megoldás volt. Ugyanannál a problémánál minden esetben más volt az út amit bejártunk.

Eszter bemutatkozásához klikk ide ->>

Kerekes Edit

Kerekes Edit

Kerekes Edit- természetgyógyász, kristályékszer készítő

Az élet számos területét megjártam. Voltam tanító, üzletkötő, alkalmazott és vállalkozó, és lettem természetgyógyász. Két diplomát szereztem, általános iskolai tanító, és vállalkozásgazdasági szakmérnök diplomát, majd a természetgyógyászat számos területét tanulmányoztam, s ez tart immár tizenöt éve. Tanulmányaim alatt rengeteg pszichológiát és szociológiát tanultam, amit az iskolák befejezése után is folytattam. Leginkább az emberek érdekeltek. Mit, miért, hogyan tesznek, s milyen életet élnek? Munkáimban is mindig emberekkel foglalkoztam. Törekszem rá, hogy saját életemet boldogan éljem, és segítek másoknak is ezt megteremteni életükben. Ennek alapfeltétele a harmónia létrehozása, s elengedhetetlen része a testi-lelki egészség.

Edittől itt kérdezhetsz ->>

kineziológia, coaching, családállítás

Kólya Bea

Kólya Bea- kineziológiai tanácsadó, coach, Hellinger terapeuta- családállító

A második gyerkőcömmel voltam terhes, amikor úgy éreztem szüntelenül fejem fölé csapnak a hullámok, és képtelen vagyok megoldani az Életem. Egy ismerősöm kineziológust ajánlott. Azt sem tudtam mi fán terem, de valahonnan tudtam, éreztem erre van szükségem. Az önismereti út és a módszer magával ragadott, 2010 óta foglalkozom kineziológiai tanácsadással. Mire is jó a kineziológia?

 

Folytatáshoz klikk ide ->>

Molnár Andi

Molnár Andrea- coach, természetgyógyász

A munka mellett mindig igényem volt tanulni, fejlődni, így ha 16 évnyi arc és homloküreggyulladás nem lett volna elég, ez az időszak természetessé tette, hogy a racionális multi világ helyett az egészséges életmód, a reiki és az ayurveda irányába induljak. Sokat tanultam a testi és lelki egészségünkről, az életszituációinkra adott válaszreakcióinkról, természetes gyógymódokról.

Többet rólam itt is olvashatsz.

 

Móricz Noémi

Móricz Noémi- okleveles jóga oktató

A jógával akkor találkoztam először, amikor a kisfiammal voltam várandós. A kismamaságom idején, és a szülésben rengeteget segített a jóga, a légzéstechnika, és a testtudatosság, amit ez a rendszer ad a nők kezébe. Később pedig a szülés utáni

regeneráció időszakában, valamint a kondícióm visszaszerzésekor is a jógában találtam meg önmagam. Oktatói célom megismertetni a hozzám fordulókat a jóga csodaszép világával, együtt megélni és gyakorolni ezeket a teljes értékű gyakorlatokat, az ászanákat.

Témáim: kismama/várandós jóga, szülésfelkészítő-szülőpozíciós jóga, babás jóga, dinamikus jóga és hatha jóga.

Noémi bemutatkozása itt folytatódik ->>

 

Pesti Kata

Pesti Kata

Pesti Kata- tréner, coach

7 év multi és beosztotti-lét után, lányom 2. születésnapján jött az ihlet és tett követte: elkészült a Család és Egészség honlap a testi-lelki-szellemi jólét mindennapjairól. Az elmúlt 10 évben nem volt szükségem gyógyszerre, és a lányom még sosem kapott antibiotikumot, ezért csodájára járnak az oviban. Ez nem azt jelenti, hogy megtagadom a nyugati orvoslást, hanem azt, hogy orvosoktól-természetgyógyászoktól tanulom meg a testem-lelkem jelzéseit értelmezni és jót tenni magamnak.

És mivel nem vagyok mindentudó, ezért szakértőket kérdezek meg, mint ahogyan itt a honlapon is rendelkezésetekre állnak. Amiben viszont hozzám is fordulhattok: egészség praktikák a családban, gyereknevelés, karrier és munka-élet egyensúly, önismeret, párkapcsolat.

Többet rólam itt is olvashatsz.

 

Pék Eszter

Pék Eszter- tudatosmozgás- facilitátor

Gyerekkoromban úsztam, kamasz koromban kézilabdáztam, majd búvárúszó szakosztály tagja voltam. Így vagy úgy, mindig szerepelt a sport az életemben. Megvolt a magasság is: a tandemugrás, és az Európát átszelő kerékpár-túra is.

Neked abban szeretnék segíteni, hogy Te is visszanyerd az erődet, és beépítsd a mozgást minden egyes napodba, hogy a győzelem érzését érezd! A döntés is a Tiéd.

Kérdezz Pék Esztertől ->>

Rigó Petra

Rigó Petra – független pénzügyi tanácsadó

Úgy gondolom, hogy az ember élete három alappilléren nyugszik, ezek a családi stabilitás, az egészség és az anyagi biztonság. Az élet olyan váratlan pénzügyi helyzeteket hozhat, amiket érdemes felkészülten fogadni, mert rengeteg  gondtól kímélhetjük meg magunkat. Fő küldetésemnek ennek kapcsán azt tartom, hogy segítsek a Nőknek életük pénzügyi tervezésében rövid és hosszútávon.

Kérdezz Rigó Petrától—>

Tothne Takacs Viola

Tóthné Takács Viola

Tóthné Takács Viola

Gyermekkorom óta körülvesz a családi vállalkozás, mely 24 éves múltjával nemcsak a múlt része, hanem a jelené, sőt a jövőé is.Egy divatcég harmadik generációjaként becsatlakozni a családi vállalkozásba, igencsak nagy kihívás volt 7 évvel ezelőtt.

A divat, a stílus témaköre kimeríthetetlennek tűnik számomra.

Fontos, hogy megtaláljuk önmagunkat nem csak belső értékeink tekintében, hanem mindezt a külvilág felé is hitelesen közvetítve, ehhez pedig elengedhetetlen eszközöket nyújt a divatvilág.

Itt olvashattok többet Violáról… hamarosan.

Szöböllői József

Szöböllői József- biotérenergetikai szakember, radiesztéta

A radiesztéziával 1991-ben találkoztam először egy agykontroll klub keretein belül, majd 2007-ben, 16 év szünet után ismét bekopogott az ajtómon. Egy háztetőre telepített antenna miatt az addigi nyugodt alvásom a múlté lett. Egyre gyakrabban ébredtem fel éjjelente, és egyre nehezebben aludtam el. Mígnem találkoztam egy radiesztéta szakemberrel, későbbi mesteremmel, aki szakszerűen bemérte a lakásomat. Ekkor értettem meg, hogy amíg a kiváltó okot nem szüntetjük meg (föld- és elektromágneses sugárzás terhelés), addig hiába minden erőfeszítés, hiszen a sugárzásmentes, tiszta térben való alvás az egészség egyik legfontosabb alapja.

Szöböllői Józsefről itt tudhatsz meg többet ->>

Tóth Csaba

Tóth Csaba – üzlet és spiritualitás

Amióta az eszemet tudom érdekel a spiritualitás, és közel 20 éve a spiritualitás és az üzlet egyensúlya. Azt látom, hogy az emberek nagy része szétválasztja a kettőt, mint én is tettem korábban. Hol a vállalat-irányításban vesztem el (közgazdász, marketing igazgató), hol a spiritualitásban (jóga, tantra, agykontroll, reiki mester, buddhizmus – Lama Navang, Ching Hai, Kryon), hiszen amikor magánéleti gondjaim voltak, ide menekültem, mint azt sokan teszik.

Az emberek egy része elmerül az anyagi világban és semmi más nem érdekli, csak hajtja a pénzt; a másik nagy része elmerül a spirituális világban és szinte nem érdekli a fizikai világ, mert ő “nagyon spirituális”. Pedig a közép út a jó.

Tóth Csaba bemutatkozása→

 

Tőke Csaba

Tőke Csaba – Csung Jüan Csikung nemzetközi tanára, képterápiás gyógyító, alternatív masszázs és mozgás terapeuta, fülakupunktúrás addiktológus természetgyógyász

Az elmúlt években többször is jártam Kínában, a pekingi Kundawell Intézetben és Shaolinban is (Henan). Azt gondolom a legegyszerűbb út az egyenes.

Tanárként és csikung gyógyítóként,  tanítványaim és munkám minőségének fenntartása érdekében  kötelezőnek tartom, hogy folyamatosan képezzem magam.

Azt gondolom,  mindig a legjobb tiszta forrásból meríteni.

Kérdezz Tőke Csabától—>

Ujvári Gabriella kertész

Ujvári Gabriella- kertész, fűszer-és gyógynövénytermesztő

Gyerekkorom óta vonzódom a kerthez, a teremtés e kicsiny szeletéhez, ahol az ember maga is tevékenyen részt vehet a természet folyamataiban. A virágok szépsége, a magunk termelte- nevelte zöldségek és gyümölcsök öröme mellett nagy figyelmet szenteltem a fűszerek és gyógynövények világának. Mindezt természetesen vegyszermentesen. Szakértőként  a fűszer és gyógynövények ültetésétől kezdve a gondozáson keresztül mindennel kapcsolatban kérdezhettek tőlem.

Ujvári Gabi bemutatkozik ->

Vinczéné Kertész Veronika

Vinczéné Kertész Veronika fényháló

5 éve találkoztam ezzel a csodálatos technikával, amikor a kislányomnak volt szüksége segítségre. Fél év hagyományos megoldásokkal való küzdelem után egy kezeléssel megoldódott kislányom lelki és testi problémája (nyeléstől való félelem és nem evett szilárd ételeket).

Miután kislányomon segített ez a technika, én és a testvérem is részt vettünk a fényháló kezelésen, mely teljesen pozitív irányba változtatta meg életünket.

Most már a másik oldalon vagyok, vagyis aki kezeléseket ad azoknak az embereknek, akik a lelki és az abból eredő testi megoldandó helyzetekkel keresnek fel.

Vinczéné Kertész Verától itt tudsz kérdezni ->