Astoria Fitness

Sokaknak az „edzőterem„, „konditerem” szavak hallatán sajátos (tipikus?) kép jelenik meg gondolataikban az adott helyről, s az oda járókról is. Tény, hogy nem alaptalan a feltételezés egyes esetekben… Ezért aztán – még akkor is, ha szívesen mozgatná meg magát – inkább meg sem nézi, hogy milyen helyről van szó. Ezt a képet szeretnénk pontosítani – magunkról. Ha eddig azért nem jöttél, mert azt hitted, hogy az Astoria Fitness is csak egy „barbie-keltető” (bocs, Barbi…), vagy „csak-a-legújabb-cuccban-edzhetek” típusú hely, esetleg egy „kétajtósszekrény-raktár”, akkor nézz körül nálunk, s döntsd el magad, hogy az eddigi véleményed módosítod-e. Persze, írhatok én Neked bármit, ha csak a saját szemednek hiszel. :)

Szakmai munkánk elismeréseként eddig már kétszer nyertük el a „Best of Budapest” díjat kétezer fitness-terem közül, így bízunk benne, hogy mihamarabb Téged is Vendégeink között köszönthetünk.

Elérhetőségünk: www.astoriafitness.hu

1052 Budapest, Károly krt. 4., tel: +36 1 317 0452

1074 Budapest, Dohány u. 32., tel: +36 1 343-1140

Képernyőfotó 2014-01-17 - 20.53.01Doktor Szó- Vita, félelem, konfliktus, kiégés – nélkül

http://www.doktorszo.hu – Az elérhető, intelligens megoldás

Tisztáznunk kell: egy törésteszt során az autó összetörik – hallottam számos etikus hackertől. Hétköznapjaink olvasatában ez azt jelenti: a konfliktusok, a viták szükségszerűen életünk legfontosabb helyszínein, munkánkban és családunkban is jelen vannak, s csak rajtunk áll, hogy kapunak vagy sziklának tekintjük azokat. Mi több: a fejlődést választjuk vagy az állandóságot.

A Doktor Szó speciálisan három területre fókuszál. Intelligens jogi, rendészeti és kommunikációs szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat kínál magánszemélyeknek és cégeknek.

Sikerrel rendezünk személyes vagy cégek közötti (jog)vitákat, kínálunk speciális tréningeket és tartós sikereket közép- és felsővezetőknek Magyarországon. Elemzünk, kutatunk, beszédeket és dolgozatokat, kiadványokat írunk, imázst teremtünk – magas kvalitású szakemberek támogatásával, magas minőségben. Kezeljük a médiát. Számos vállalkozásban – a legkisebbektől a több milliárdos bevételt termelőig – jelen vagyunk, vidéki irodánk is egy inkubátorházban kapott helyet. Áttekintjük a menedzsment gyakorlatát és mindenre van fejlesztő, de megvalósítható ötletünk.

Kicsik vagyunk, de csupa nagy dologban segítünk. Szavakból élünk, de a valóságban. Megoldások ma.

www.doktorszo.hu

SzeverMed Mozgásszervi Központ

Egészségügyi magánrendelőnkben mozgásszervi, elsősorban gerinc megbetegedések gyógyítására specializálódtunk. Az általunk alkalmazott, és rendszeresen végzett gyógytornával, konzervatív terápiával a műtétek jelentős része elkerülhető. Speciális gyógytornával, fizioterápiával és masszázzsal, valamint szakorvosi rendelések széles választékával várjuk vendégeinket.

Mitől vagyunk jobbak és mitől különbözünk másoktól? Attól, hogy nálunk dolgoznak  a legnevesebb, és legelismertebb orvosok és fizioterapeuták. A SZEVERMED vezető főorvosa és egyik alapító tulajdonosa Prof. Dr. Veres Róbert, aki Felipe Massa Forma 1-es pilóta műtétjét végző orvos csoport vezetője volt, a Honvéd Kórház idegsebészeti osztály vezető főorvosa továbbá Pető Éva vezető gyógytornász, aki a SZEVERMED másik tulajdonosa és egyben a Magyar McKenzie Intézet egyik alapítója is, így a rendelő referenciarendelőként is működik, szakmai vezető praxis Magyarországon.

Speciális szakterületeink:

  • Gerinc (nyak – hát – derékfájás), porckorongsérv
  • Ülőéletmód, számítógép kezelés okozta nyak-, váll-, hátfájás kezelése
  • Gerincferdülés, gerincsérv kezelése, tartásjavítás
  • Csontritkulás kezelése
  • Kopásos ízületi betegségek (csípő, térd) kezelése
  • Gyulladásos gerinc és ízületi betegségek kezelése
  • Törések, sérülések utáni rehabilitációs gyógytorna
  • Helyreállító műtétek utáni kezelés

A siker érdekében a legmodernebb gyógytorna módszereket és masszázs technikákat alkalmazzuk.

Szakorvosi rendeléseink között megtalálható idegsebészeti, ortopédiai, reumatológiai valamint neurológiai és EMG/ENG szakrendelés.

Kérjük, hogy magánrendelőnkről tájékozódjon bővebben a www.szevermed.hu weboldalon.

 

Titanilla szépségszalon- Exkluzív kényelem és törődés – Neked is!

titanilla_logoA Titanilla szépségszalon Budapest 3. kerületében, a Flórián térhez közel működik, 2011 októberében nyílt. Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink számára a tőlünk telhető legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással, odafigyeléssel biztosítsuk a regenerálódásra szánt idő kellemes eltöltését – legyen szó szépségápolásról vagy egészségünk megőrzéséről. Üzletünkben (ahol mindenkivel külön- külön, fallal, zárható ajtóval elválasztott kabinban foglalkozunk) kényelem, nyugalom és törődés fogadja minden kedves vendégünket.

Titanilla_szepsegszalonA Titanilla szépségszalon a klasszikus kozmetikai szolgáltatásokon felül modern arc- és testkezelési eljárásokat alkalmaz a vendégek egészségének, szépségének ápolására (például tű nélküli mezoterápia, dermionológia, ultrahangos hatóanyagbevitel, lipolízis).

Mindezeken felül a felfrissülni, szépülni vágyókat különféle masszázs szolgáltatásokkal (svédmasszázs, lávaköves, maláj bambuszmasszázs, gyógymasszázs), szolárium, infraszauna, valamint műkörömépítés, manikűr és pedikűr szolgáltatásokkal várjuk.

Vendégeink számára elérhető áron kínáljuk minőségi szolgáltatásainkat egy olyan exlkuzív környezetben, ahol garantált a nyugalom, a kikapcsolódás.

Autóval érkező látogatóink ingyenesen parkolhatnak az üzlet előtt.

Cím: 1032 Budapest Kenyeres u. 9. fsz. 2., bejárat közvetlenül a
Kenyeres utcáról
Web: http://titanilla.hu
E-mail: info@titanilla.hu
Bejelentkezés:  +36304725688
Fizetés: készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy előre utalással
SZÉP zseb: rekreáció