Jelen weboldal oldal üzemeltetője: M2B Consulting Kft. (Adószám: 14419535-3-42)
A CsaladesEgeszseg.hu weboldal teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a szerzők jogtulajdonát képezik.
A weboldal tartalma a mindenkori szerző neve és a forrás [csaladesegeszseg.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 30 000 Ft + Áfa szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A csaladesegeszseg.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím céges használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak cégeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.
A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalt üzemeltető M2B Consulting Kft -től, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az M2B Consulting Kft -nek és alkalmankét üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk az M2B Consulting Kft. hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mail címre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre minden esetben legalább a keresztnév és az e-mailcím. Ezeken kívül vezetéknév, IP cím, a feliratkozás időpontja.

A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: szállítási név és cím, kapcsolattartó telefonszáma.

Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk. A hírlevél küldéseket lehetővé tévő hírlevél szoftver a jogtulajdonos által bérelt szerveren üzemel.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-64752/2013.