Könyvajánló – A csodalámpa

13546198_sÁlmok – célok – vágyak. Mindenkinek vannak, de nem mindenki éri el őket. Talán nem is tudjuk elképzelni, milyen határtalan lehetőségek rejtőznek bennünk, vagy ha el is képzeljük, vajon elhisszük-e magunkról és tudunk-e hozzá útitervet készíteni magunknak?!

Előző cikkemben már kapott házi feladatot az, aki ki akarja magából hozni a legjobbat jövőre. Ha még nem olvastad és nem csináltad meg a Tennivalókat még idénre, akkor itt az idő, hogy bepótold, hogy boldog és beteljesült miértekkel teli időszakod legyen.

Ehhez ad még segítséget Keith Ellis könyve, mely alapmű azoknak, akik nemcsak álmodozni szeretnének, hanem el is akarnak jutni oda, ahová vágynak; gyakorlati útmutatót ad, hogy ahová indulsz, oda meg is érkezz.

Újrakezdésnél, az életünk átgondolásánál és újévkor elengedhetetlen olvasmány!


 

A szerzőről

Coach, természetgyógyász, 2 csodás fiú keresztanyja, a minőségi, egészséges táplálkozás (foodie) és a futás rajongója, a Család és Egészség honlap alapítója, aki azt vallja, hogy ha jó helyre fektetjük be az energiánkat, akkor egészséges, boldog, sikeres és kiegyensúlyozott életet lehet élni akár már napi 4 óra jól szervezett munkával.

További cikkek a szerzőtől: | A szerző honlapja: Molnár Andrea

 

1 Hozzászólások

  1. […] A csodalámpa c. könyv mellett nálam egész könyvtárnyi irodalom van, ami a célkitűzésről, tervezésről és kivitelezésről szól.  Lelkes ajánlója vagyok az e témájú könyveknek, mert valóban tettek hozzá az életemhez, a tudatos tervezéshez. A célkitűzésről fogok az újév első hetében egy cikksorozatot írni, addig maradjon meglepetés […]

Szólj hozzá!

 
 

 
 
 
More in Álmok-célok, Könyvajánló (3 of 79 articles)